tiistai 7. toukokuuta 2013

Asu vapaa

Trikoopaita Gina Tricot, tunika Indiska, farkut Lindex, tennarit Mekka.

Trikoopaita Gina Tricot, mekko ja leggingsit Zizzi, tennarit Mekka.

Trikoopaita Zizzi, farkkuhame Ellos, tuubihuivi Sokos, kengät Zatza.Ajattelinpa heittää ilmoille muutaman asukuvan menneeltä viikolta, niin kuin muotibloggaajan kuuluukin. Kuvia katsoessa kenellekään ei varmasti jää epäselväksi, miksi a) blogin nimi on Muotitiedoton ja b) minä en ole malli.

Eipä mulla muuta. Saa kommentoida ;).

10 kommenttia:

 1. Tuo viimeisin asu käy sulle tosi hyvin ja on oikein raikas! :)

  VastaaPoista
 2. Viimeseisen kuvan asu tosiaankin paras!

  VastaaPoista
 3. Puuttuu muotiblogiposeerauskin ;]

  VastaaPoista
 4. Onneksi tosiaan et osaa sitä perusasentoa muotiblogeista: jalat käännetään hieman sisäänpäin. Se on NIIN ärsyttävän näköistä ja tennäistä! Ilmeisesti tarkoitus on näyttää söpöltä tai ehkä jopa seksikkäältä, mutta oikeasti se näyttää ärsyttävältä :D .

  VastaaPoista
 5. Korjaus heti ainakin yhteen virheeseen: teennäistä eikä tennäistä =)

  J.K. Siis tämä on vain minun mielipiteeni. Ilmeisesti moni muu ajattelee, että jalat käännettyinä hieman sisäänpäin näyttää kuvissa tosi hyvältä, kun sitä niin monet käyttävät.

  VastaaPoista
 6. Kakkoskuvan asu on ihana, jotenkin nuo tennarit sopii tuohon tosi hyvin :) Hyvinhän se poseeraaminen sujuu! (Ja se on muuten tosi vaikeaa. :/ )

  VastaaPoista
 7. Kivan oloisia vaatteita! Ja nättejäkin vielä. :) Sehän se pääasia on, että vaatteissaan on kiva olla. :) Viimonen on tosi kiva! Itse tosin en hameita käytä. Lasten kanssa ne on ihan mahdottomia ja muutenkaan en koe niitä omaksi jutukseni. :D

  VastaaPoista
 8. Ihana hyvänmielen muotiblogi!

  VastaaPoista
 9. Farkkuhame on pop! Mä olen totaalisen tyylitön ja ajatellematon pukeutuja, mutta farkkuhameen kanssa näytän melkein ihmiseltä ;) (tai sitten luulen vain niin, mutta siinä luulossa on hyvä elää)

  VastaaPoista