lauantai 12. tammikuuta 2013

Muotitiedoton

Muotitiedoton on toisenlainen muotiblogi. 

Blogin kirjoittajat eivät ole erityisen kiinnostuneita muodista, trendeistä tai tyylistä, kannattavat kerskakulutuksen sijaan kohtuullista kuluttamista sekä itsenäistä ajattelua. Kirjoittajat ovat tavallisia suomalaisia naisia (vielä ainakaan mukana ole yhtään miestä), joiden elämässä moni muu asia on ulkonäköä ja shoppailua tärkeämpää. 

Blogin tarkoituksena on raaputtaa muodin ilmiöitä pintaa syvemmältä, kyseenalaistaa - ja ärsyttääkin. Joskus siinä sivussa saatamme myös esitellä omia ja muiden asuja, inspiroitua uutuuksista ja kaivata menneitä.

Jos haluat mukaan kirjoittamaan blogia, ota rohkeasti yhteyttä jättämällä yhteystietosi kommenttiboksiin (emme julkaise sähköpostiosoitteita). Olisimme myös iloisia, jos vinkkaisit meille jostakusta tavallisesta suomalaisesta naisesta tai miehestä, joka jonka tyyli ansaitsisi tulla huomatuksi.

Tervetuloa mukaan!

12 kommenttia:

 1. ihan paska blogi! Hirveitä rytkyjä sulla ja todellakin muotitiedoton!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä "rakentavasta" palautteesta. Tämä ei todellakaan ole sinulle oikea blogi, mikäli ironia on täysin tuntematon käsite.

   Poista
 2. Siis vitsi miten mahtava idea, sun terävä kynä yhdistettynä muotiin johon tämmönenkin tavallinen tallaaja voi eläytyä. Ihan jo ootan seuraavaa psotausta :)

  Ja noi "rakentavat" kommentit voi todellakin jättää omaan arvoonsa... edelleenkin ihmettelen miksi joku edes vaivautuu omasta mielestään paskaan blogiin kommentoimaan?! En ymmärrä en.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. No sehän oli kauniisti ilmaistu :). Oikein aurinkoista alkavaa kesää kommentoijalle!

   Poista
 4. Tähänhän vois miltein lähteä mukaankin! Mahti-idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähde ihmeessä! Lähetä mulle sähköpostia osoitteeseen sivusilmailya@gmail.com, niin kerron lisää :).

   Poista
  2. Jee :)! Vastailen heti, kun aikaa löytyy. Piha ja puutarha vetävät puoleensa niin, että hyvä kun ehtii Sivusilmäilyäkään päivittää. Mutta palaan asiaan!

   Poista