torstai 15. elokuuta 2013

Outoa logiikkaa

Otsikot kirkuvat tyylikästä töihinpaluuta lomakauden jälkeen. On kuulemma aika päivittää tyyli syksyyn. 

Mutta mikä ihmeen logiikka siinä on, että sitä mukaa kuin illat, yöt, aamut ja päivät pimenevät, suomalaiset pakkopuetaan mustaan, harmaaseen, ruskeaan, tummaan vihreään tai viininpunaiseen? No joo, pikkujouluaikaan näkyy kirkasta punaista jonkin verran, mutta muuten värivalikoima on kyllä vähintäänkin ankea. 

Sanoo hän, joka pukeutuu kesät talvet enimmäkseen mustaan.

Tänä syksynä ongelma ei näyttäisi olevan pelkästään väreissä. Mitä olen pikapistoja tehnyt kauppoihin, niin tarjolla olevat vaatteet ovat myös leikkauksiltaan ankeita. Jotenkin tätimäisiä. Tai jotain.

Olen tehnyt kuluneella viikolla pikakurkkauksia Zizzille, Lindexiin, H&M:lle ja KappAhliin. Kaikissa meininki on ihan samanlaista. Ei kiitos, en edelleenkään halua sifonkihihaista paitapuseroa tai lepardi-kuosisia pillifarkkuja. Printtipaidatkaan eivät tunnu omilta. Ja ihanan pörröisessä neuleessa tulee aina liian kuuma! 

Ai miten niin olen kranttu?

Syksyn ainoa must-hankinta on biker-henkinen (tekonahka)takki. Sellaista minulla ei vielä koskaan ole ollutkaan... mutta kohta on! Esimerkiksi tämä takki voisi sopia suunnitelmiini oikein hyvin.

Mitäs syysvaatehenkintoja muilla on mielessä?
 

5 kommenttia:

 1. Itse pitää uudistaa vaatekaappia hiukan, koska neljän vuoden kotiäiteily vaihtuu asiakaspalveluun. :) Tässä kesän aikana kertyi kilo poikineen, ja paitavarastoa pitää hiukan uudistaa, ellen halua koko kylän tietävän vatsamakkoroitteni ja -muhkuroitteni määrää ja sijaintia prikulleen. :D Lähinnä siis omiin hankintoihin kuuluu vain muutama paita, minkä kanssa kehtaa mennä töihin. :D

  VastaaPoista
 2. Yllättäen itse olen löytänyt Sokokselta sopivaa vaatetta. Ei sielläkään kaikki ole minun makuuni, mutta sellaisia selkeitä, ei tätimäisiä, muunneltavia vaatteita/mekkoja on löytynyt.
  Mieluisia paitoja tuntuu olevan vaikea löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, pitääkin käydä kurkkaamassa Sokoksen tarjontaa... olen aina pitänyt sitä tätivaatteiden tyyssijana, mutta luulohan ei ole koskaan tiedon väärtti :).

   Poista
 3. Etkös sä ala itsekin olla jo täti-iässä...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen ollut täti 6-vuotiaasta asti, joten siinä mielessä kyllä, olen ollut täti-iässä jo kauan.

   Poista